Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αισθήματα που εύκολα δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε..

Τι χειρότερο από το να μην μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματα σου,γιατί φοβάσε την αντίδραση του άλλου?ΤΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?Άμα υπάρχει κάτι χειρότερο απ'αυτό γράψτε μου σχόλιο ! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξές πώς ο άλλος θα αντιμετωπίσει αυτά που νιώθεις,δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει αυτό το άτομο..Συνήθως σε αποφεύγουν και αυτό σε κάνει χειρότερα :/ Και μετά μετανιώνεις για όλα..Μετανιώνεις που έκφρασες τα αισθήματα σου,γιατί δεν βγήκε σε κάτι .. 
Τα έχω νιώσει και μόνη και ξέρω!! Η καλύτερη αδιέξοδος είναι,όντως να λέμε ότι αισθανόμαστε,αλλά μετά να μην χάνουμε τις ελπίδες μας..Αυτός/αυτή που αγαπάς θα έρθει μια μέρα,αλλά τότε ήσως να είναι αργά!..Ας υπάρχει λίγο μυαλό,και να καταλαβένουμε πώς νιώθουν οι άλλοι :/ ..
*Το γράφω συγκεκριμένα για μια κοπέλα!Αλλά και για όλους τους άλλους..

1 σχόλιο:

  1. Οντως...δεν υπαρχει τιποτα χειρότερο! (καλα εκτος του να σε ζοριζει η μαμα σου να φας το χειροτερο σου φαγητο χδ)
    Αυτο που θέλω να πω είναι, οτι εμείς οι ανθρωποι είμαστε περιεργα πραγματα, και ποτέ δεν κανουμε αυτο που πραγματικα θελουμε αμεσως.Πρεπει πρωτα να το σκεφτουμαι και υστερα να αποφασισουμε...Κατα την γνωμη μου, μονο οσοι εχουν απαλαγει απο αυτο το κλιμα "τι θα σκεφτει ο ταδε" "θα του αρεσω ή Οχι" και είναι αφθορμητοι, μονο αυτοι είναι πραγματικα χαρούμενοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή